Start > Projecten > For All We Know – Take Me Home

For All We Know – Take Me Home

8 september 2017 Reageer Ga naar reacties

for-all-we-know-take-me-homeEen aantal jaren geleden, in 2011, mocht ik het debuutalbum van For All We Know masteren – het project van Within Temptation-gitarist Ruud Jolie. Het tweede album, Take Me Home, verscheen op 8 september 2017, en ook hiervoor heb ik de mastering weer voor mijn rekening genomen. Voor dit tweede album werkte Ruud voor de muziek en teksten samen met vocalist Wudstik. De band bestond net als bij de eerste plaat uit Léo Margarit (Pain of Salvation), Kristoffer Gildenlöw (Pain of Salvation), Marco Kuypers (Cloudmachine) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten). Daarnaast is Anneke van Giersbergen te horen als gastvocaliste. Tom Sikkers verzorgde de mix in zijn Larger Than Live-studio.

Luister hier naar het album op Spotify, of bekijk hier de teaser op YouTube.

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.