Start > Projecten > For All We Know

For All We Know

18 februari 2011 Reageer Ga naar reacties

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier iets van me heb laten horen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Integendeel! De afgelopen maanden heb ik gebruikt om mijn studie aan de Rockacademie (waar ik alweer even mee gestopt was) alsnog af te ronden. Eind januari was het zover: ik ben afgestudeerd met mijn project over mastering. Mag ik eindelijk officieel mijn beroep uitoefenen 😉 Naast het afstuderen ben ik druk bezig geweest met mijn band Daybroke. We hebben gewerkt aan nieuw materiaal, en we zijn volop bezig met het voorbereiden van onze nieuwe single. Spannend dus!

Er is echter ook weer wat nieuws te melden op het Studio 2Notes-vlak. De afgelopen week ben ik bezig geweest met het masteren van het album van het solo-project van Within Tempation-gitarist Ruud Jolie, For All We Know. Ik mag wel zeggen dat het een bijzondere plaat is geworden. Naast Ruud doen er verschillende interessante muzikanten mee in de band: Wudstik, Kristoffer Gildenlöw, Léo Margarit, Thijs Schrijnemakers en Marco Kuypers. Daarnaast zijn er gastbijdragen van o.a. Sharon den Adel en Damian Wilson. De mix is verzorgd door Tom Sikkers. Zie voor meer informatie http://www.forallweknow.net/

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.