Start > Projecten > Daybroke “What Nature Started” recensies

Daybroke “What Nature Started” recensies

Zoals wellicht bekend is het debuutalbum “What Nature Started” van mijn eigen band Daybroke een uitgesproken do-it-yourself-product. Naast uiteraard het musiceren, waren ook de productie, opnames, mix en mastering in onze handen. De mastering is uitgevoerd door ondergetekende, de rest is op een enkele uitzondering na gedaan door Tom Sikkers in zijn Larger Than Live studio. De release was inmiddels zo’n anderhalve maand geleden, en de eerste serie recensies zijn zo positief over het geluid, dat ik hier toch een paar quotes wil noemen:

“What Nature Started klinkt ook heel pro, het geluid is moddervet […]” – OOR
“En dat is te horen, want What Nature Started klinkt perfect” – LiveXS
“Met name dat laatste verklaart waarschijnlijk waarom ‘What Nature Started’ vanaf de eerste noot zo ongelooflijk professioneel klinkt. Daybroke’s debuut kan zich qua sound moeiteloos meten met haar Amerikaanse voorbeelden als Foo Fighters, Queen Of The Stone Age en hun muzikale voorvaderen als Soundgarden, Nirvana en Pearl Jam. Geweldig geluid, perfecte mix, geen noot teveel, evenwichtige arrangementen en alles retestrak gespeeld door geroutineerde muzikanten. Ook de zang, vaak het zwakste punt van een band, is erg goed.” – MusicFromNL

Niks om ons voor te schamen, lijkt me!

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.