Start > Projecten > Big Deal en Straf

Big Deal en Straf

Na een relatief rustige periode heb ik me afgelopen week weer op twee mastering-klussen kunnen storten. Beide EP’s zijn grotendeels opgenomen, geproduceerd en gemixt door mijn bandmaatje Tom Sikkers in zijn Larger Than Live studio.

De eerste EP is een hiphop-compilatie die de titel “Big Deal” heeft meegrekegen. De tweede bevat een vijftal nummers van de Bossche band Straf. Naar eigen zeggen maakt Straf “pompende polderpolka”, en in die benaming kan ik me wel goed vinden.

Beide projecten hebben mij de gelegenheid gegeven de demo van de nieuwe UAD Manley Massive Passive uitgebreid aan de tand te voelen, en na ermee gewerkt te hebben, vrees ik dat aanschaf onvermijdelijk is. Waanzinnig! Het niveau van plugins is het afgelopen jaar beduidend naar een hoger plan getild, als je het mij vraagt. Het wordt zo steeds leuker om in-the-box te werken!

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.